Фото без опису21 січня 2021 року пішла з життя відома на Сватівщині людині — Ніна Миколаївна Надоля.

     Ніна Миколаївна все життя пропрацювала у сільському господарстві. Була депутатом Сватівської районної ради чотирьох скликань поспіль. Ніна Миколаївна завжди відповідально ставилася до своїх службових та громадських обов’язків, неодноразово нагороджувалася відзнаками державного, обласного та районного рівнів.

Народилася Ніна Надоля 31 січня 1954 року в Луганську. Закінчила Луганський сільськогосподарський інститут та отримала вищу освіту за спеціальністю економіст-організатор. Після закінчення інституту два роки працювала економістом в колгоспі «Перемога» Міловського району Кіровоградської області. З 1978 по 1981 працювала економістом в колгоспі ім. Мічуріна Сватівського району, а потім — рік головним економістом в колгоспі «Коломийчанський» Сватівського району.

Після реформування колгоспу в агрофірму «Лан» Ніна Миколаївна спочатку працювала там економістом, а з 2001 майже 20 років займала посаду директора агрофірми «Лан». Завжди особисто брала активну участь у розвитку громади, була активним учасником та спонсором багатьох заходів місцевого і районного рівнів.

Пам'ять про Ніну Надолю залишиться навічно світлою.

Царство небесне. Хай земля буде пухом.

Сумуємо разом з усіма жителями Сватівщини та співчуваємо рідним і близьким з приводу непоправної втрати — передчасної смерті Ніни Миколаївни Надолі.

 

Сватівський міський голова Віта Сліпець

Виконавчий комітет

Депутати Сватівської міської ради