Фото без опису      Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії - це по суті вибір життєвого шляху, вибір долі. Від вибору професії до душі у великій мірі залежить задоволення людини своєю долею, її щастя. Турбуючись про майбутнє своєї територіальної громади, відділ освіти Сватівської міської ради проводить активну профорієнтаційну роботу серед випускників шкіл.

Так 02.02.2021 року відбулась профорієнтаційна зустріч з завідувачем відділу соціально-гуманітарної  роботи Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка Сергієм Юрченком. 

         В цікавій, невимушеній атмосфері Сергій Юрченко ознайомив цьогорічних випускників з умовами вступу, зі спеціальностями та напрямками підготовки, акцентувавши увагу на перевагах здобуття вищої юридичної освіти в ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка.

         Учасники зустрічі отримали інформаційні матеріали та вичерпні відповіді щодо умов вступу, перспектив навчання та житлово-побутових умов для курсантів та студентів. Тож, бажаємо успішного вступу до омріяного університету нашим випускникам!