Український фонд соціальних інвестицій оголосив конкурс субпроєктів, метою яких є посилення спроможностей закладів первинної та вторинної медичної допомоги у протидії наслідкам COVID-19. Конкурс проводиться у рамках проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури - УФСІ VІIІ», який фінансується Урядом Федеративної Республіки Німеччини через Німецький банк розвитку KfW.

З метою участі у конкурсі комунального некомерційного підприємства «Сватівська багатопрофільна лікарня» заступник Сватівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (з соціальних і гуманітарних питань) Ірина Корлякова провела , під час якої були обговорені питання необхідності зміцнення матеріально-технічного бази лікарні.

У рамках Проєкту Урядом планується профінансувати розробку проєктно-кошторисної документації (за необхідності), енергоефективну реконструкцію приміщень відібраних закладів первинної та вторинної медичної допомоги (або їхніх підрозділів), постачання медичного обладнання та проведення навчальних заходів для медперсоналу та керівників у сфері медицини та охорони здоров’я.

На цей час ведеться підготовка необхідних документів для участі в конкурсі.