12 березФото без описуня у Сватівському міському краєзнавчому музеї відбувся за участю представників місцевої влади, військовослужбовців та учнів закладів загальної середньої освіти.

Депутат Сватівської міської ради, радник Сватівського міського голови Володимир Лисюк від імені Сватівського міського голови Віти Сліпець, від себе особисто та усіх мешканців громади подякував за мужність, героїзм та відвагу добровольцям, які ціною власного здоров’я, а інколи й життя захистили Україну під час ворожої агресії. Володимир Васильович звернувся до присутніх на заході дітей: «Пам’ятайте та рівняйтеся на героїв-захисників вітчизни. Їх подвиг назавжди закарбований в історії. Ми повинні пишатися, що серед наших земляків, мешканців Сватівської громади поряд з нами живуть такі мужні люди».

До слова також був запрошений батько Олександра Любаря, мешканця села Мілуватка, який з самого початку війни боронить Україну від ворога. Любар Микола Володимирович сказав, що син приймав активну участь на Майдані, був десятником 2-ї сотні самооборони. А 13 березня 2014 року став резервістом щойно відтвореної Національної гвардії України. Після проведення тренувань та відбору 6 квітня 2014 року прийняв присягу на вірність Українському народу. До сьогодні Любар Олександр Миколайович захищає незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх тих, хто став на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Сватівська міська рада від імені громади приєднується до щирих слів вдячності, висловлює подяку добровольцям та бажає їм здоров’я і всього найкращого в житті.

Прес-служба Сватівської міської ради