Фото без описуЗа останні роки війна на Сході України утворила таку категорію людей, як ветерани АТО/ООС, які потребують підтримки та допомоги від місцевої влади. Саме тому на четвертій сесії Сватівської міської ради було прийнято «Міську комплексну програму соціальної підтримки сімей учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил, поранених учасників АТО/ООС та вшанування пам’яті загиблих на 2021-2023 роки». Доповідачем було зазначено, що задля удосконалення програми учасниками АТО/ООС можуть бути внесені зміни до неї.

Тому на цьому тижні задля обговорення питання щодо удосконалення цієї програми секретар Сватівської міської ради Тетяна Бервено та заступник Сватівського міського голови Ірина Корлякова зустрілися з ветеранами АТО/ООС Володимиром Салієнком, Олександром Мумрієм, Денисом Домашиним.

Детально ознайомившись зі змістом програми, ветерани АТО/ООС надали пропозиції до неї, які скеровані на розгляд постійної комісії міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, духовності, спорту, соціального захисту населення, проблем сім’ї, молоді та ветеранів.

Прес-служба Сватівської міської ради