У Сватівській мФото без описуіській територіальній громаді діє програма розвитку спорту. Одним із пунктів передвиборчої програми Сватівського міського голови Віти Сліпець був - спорт і культура для всіх, не зважаючи на місце проживання. Ці наміри відображаються і в програмі розвитку спорту громади. Спортивний клуб Сватівської громади «Стожари» поступово і планомірно розширює свої види діяльності не тільки в місті, а й в селах та селищах.

В селі Гончарівка працюють секції з гирьового спорту і фітнесу, в с. Травневе – секції з кікбоксингу та фітнесу. В перспективі – відкриття спортивних секцій в селах Новомикільське, Мілуватка та Містки.

Спорт потребує не тільки уваги, а й значних коштів. Сьогодні заступник Сватівського міського голови Ірина Корлякова, начальник відділу культури, молоді та спорту міської ради Кристина Бойкова та директор спортивного клубу «Стожари» Олександр Савченко вручили спортивний інвентар тренерам «Стожарів» у с. Гончарівка та с. Травневому придбані за кошти міського бюджету. Триває тендерна процедура по закупівлі спортивної форми для наших спортсменів.

Сватівська міська рада й надалі планується зміцнювати матеріальну базу спортивного клубу «Стожари» та розвивати різноманітні види спорту.

Займайтеся спортом та будьте здоровими!Фото без опису

Прес-центр Сватівської міської ради