Фото без опису

         27 липня свій День народження відзначає Заслужений працівник сільського господарства України, засновник СФГ «Прогрес-10» Сватівського району Луганської області Куницький Володимир Григорович. В цей день ми віддаємо данину шани людині, що взяла на себе тяжку і важливу турботу - працювати на землі і годувати країну, адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави.   

      Уважний та відповідальний керівник, вимогливий до себе та підлеглих, поважна людина серед працівників підприємства, колег по роботі, чуйний до потреб мешканців села, завжди допомагає школам, дитячим садкам, закладам охорони здоров’я та культури. Володимир Григорович більше 45-ти років свого життя присвятив аграрній галузі, яка на Сватівщині визнана локомотивом економічного розвитку. Цей шлях він обрав чесно і мужньо, виторовуючи його своїм розумом, організаторськими здібностями і невтомною працею. Це приклад служіння обраній професії від якої залежить розвиток територіальної громади, добробут громадян, покращення умов їх життя, праці та відпочинку, їх впевненість у майбутньому. Свою трудову діяльність він розпочав   у 1976 році головним інженером колхозу «Прогрес», де згодом був призначений головою господарства. В 2003 році обійняв посаду голови Сватівської райдержадміністрації.

     Особлива увага Вами, Володимире Григоровичу, приділяється підвищенню якості та урожайності сільськогосподарської продукції, впровадженню новітніх технологій агропромислового виробництва, вирощуванню нових світових сортів сільськогосподарських культур.

    Завдяки вашому вмілому керівництву та організаторським здібностям, високому професіоналізму галузь сільського господарства займає лідируючи позиції в Луганської області і характеризується стабільними економічними показниками.

    За високі виробничі досягнення у роботі, стабільний економічний розвиток господарства, вирішення соціальних питань, Володимир Григорович неодноразово нагороджувався державними та обласними відзнаками.

    Тож, нехай же гідним внеском у розбудову регіону і держави завжди буде Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, принциповість, відповідальність, активна громадська позиція, вірне служіння інтересам України. А найвищою нагородою на ниві зміцнення добробуту нехай завжди буде для Вас людська вдячність і повага!

    У день Вашого народження бажаємо Вам, дорогий Володимире Григоровичу, Божого благословення, міцного здоров`я, щастя і радості, добра і злагоди, нових професійних висот та перемог, здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань на користь і благо людей, нашої України, Луганщини і Сватівщини!

    Сватівська міська рада висловлює глибоку вдячність за багаторічну і плідну працю. Зичимо щоб Ваш шлях був наповнений новими злетами й досягненнями, а все добро повертається сторицею, робота приносить тільки задоволення й щедрі результати, а новий день дарує натхнення, нові відкриття і звершення в ім’я побудови нашого краю та всієї України!