Фото без опису Сьогодні, 19 серпня, в місті Сватове відбувся традиційний щорічний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції, приурочений до Дня Незалежності України, ініційований Сватівською міською радою.

До уваги ярмаркуючих в асортименті було представлено сільськогосподарську продукцію - зерно пшениці та ячменю, кавуни. Основною метою проведення даного ярмарку є забезпечення жителів громади товарами, за цінами, нижчими ніж на споживчих ринках.До участі в ярмарку були запрошені 9 сільськогосподарських підприємств громади: СФГ «Пролісок», ППА «Мілуватська», ППА «Злагода», ППА «Шанс», СФГ «Батьківщина», СФГ «Наталі», СФГ «Злагода», ТОВА «Слобожанська», ППА «Мрія».

Фото без описуЗагалом на ярмарку було представлено для продажу 39,8 тонн зерна, з якого було реалізовано 31,6 тонни по ціні 5-00 грн. за кілограм на загальну суму 158,0 тис. грн.

Багато схвальних відгуків про організований захід було почуто сьогодні від покупців на адресу Сватівського міського голови Віти Сліпець, яка особисто відвідала ярмарок. Це і є турбота про людей, не на словах, а на ділі...

Сватівська міська рада висловлює слова подяки керівникам сільгосппідприємств громади, а саме: ТОВА «Слобожанська» (Полякова Л.П.), ППА «Мілуватська» (Сліпець О.О.), ППА «Злагода» (Коник О.В.), СФГ «Наталі» (Манько М.І.), СФГ «Батьківщина» (Проскурін В.П.), ППА «Мрія» (Мусієнко О.Т.), СФГ «Пролісок» (Ковальов О.С.), СФГ «Злагода» (Паюнов С.М.), ППА «Шанс» (Геворгян А.Е.).

Сподіваємося, що проведення таких заходів залишиться доброю традицією нашої громади ще на довгі роки.

Прес-центр Сватівської міської ради