У рамках співФото без описупраці та завдяки Програмі ООН із відновлення та розбудови миру за напрямком соціальної єдності, на початку листопада 2021 року, працівники культури Сватівської громади отримали музичне обладнання, яке буде активно використовуватися під час організації та проведення концертних програм, святкових заходів, вистав та різноманітних перформансів. Акустичні системи, стійки, мікшери, підсилювачі, мікрофонний кабель – кожен елемент отриманого звукопідсилювального обладнання є значною та важливою компонентою кожного концертного заходу. Отримане звукопідсилювальне обладнання буде активно використовуватися творчими працівниками комунального закладу «Сватівський міський Народний дім «Сватова-Лучка» та учасниками рок-гурту «Ізобара Тор» під час проведення всіх концертних заходів, як у концертній залі, так і під час вуличних програм.

Навесні 2022 року рок-музиканти планують провести низку концертів для містян та сільських мешканців громади. Яскравим дійством, яке згуртує та надасть можливість творчої співпраці музикантів, стане проведення регіонального «Рок-фесту». Сватівська громада приваблює творчих майстрів та аматорів музичного мистецтва можливістю реалізувати свій творчий потенціал та подарувати натхнення музикою своєму слухачеві. Місто Сватове є центром також для мешканців сусідніх територіальних громад, таких як - Коломийчиська, Троїцька, Нижньодуванська, Білокуракинська.

Творчість є великим потужним потенціалом, який згуртовує, надає поштовх для ініціативних дій та соціальної активності, як окремої особистості, так і всіх мешканців громади.