24 грудня 2021 року за ініціативи представників Ради підприємців при Сватівській міській раді та підтримці міського голови Віти Сліпець у великій залі міської ради  відбулася зустріч підприємців Сватівської територіальної громади з державними органами та банківськими установами.  

З вітальним словом до присутніх звернулася Сватівський міський голова Віта Сліпець. Очильниця громади привітала всіх з наступаючими новорічними та різдвяними святами та побажала миру, міцного здоров’я та  процвітання кожному. 

 

Під час зустрічі  розглядалися питання: 

- Зміни податкового законодавства (запровадження реєстраторів розрахункових операцій або програмних реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку другої-четвертої груп з 01.01.2022), які висвітлили Гарькавенко Ольга Сергіївна – начальник Сватівського відділу електронних сервісів Управління електронних сервісів Головного управління державної податкової служби у Луганській області та Лемешко Віталій Анатолійович – старший державний інспектор Сватівського відділу електронних сервісів Управління електронних сервісів Головного управління державної податкової служби у Луганській області. 

 

- Дотримання протиепідемічних заходів в умовах карантину», яке висвітлив Духов Микола Анатолійович, начальник Сватівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області. 

 

- Мікрокредитування. Державна програма підтримки малого бізнесу «Доступні кредити 5- 7 -9 %» та «Пропозиції еквайрінгу  для малого  бізнесу від Ощадбанку, з якого поінформували представники АТ «Ощадбанк» Загнойко Інна Сергіївна та Радченко Наріне Максимівна.  

 

- Кредитування для підприємців від Пиватбанку», з якого доповіла  Мирна Наталія Миколаївна, спеціаліст АТ КБ «ПРИВАТБАНК»