Німецька організація «Help – Hilfe zur Selbsthilfe», Місія в Україні, через Благодійну організацію «Благодійний фонд «ХЕЛП Україна» (далі – Help) оголошує про початок прийому грантових заявок в межах проєкту «Розширення соціально-економічних можливостей вразливих груп населення в Україні. Невідкладна допомога вразливим ВПО та при інших соціальних випадках», що реалізується з листопада 2021 року до кінця вересня 2022 року.

В межах проєкту буде підтримано щонайменше 30 підприємств в Донецькій та у Луганській областях у їхніх намірах розпочати або розвивати підприємницьку діяльність.

Help сприятиме реалізації існуючих стратегій місцевого розвитку та підтримуватиме процес сталого розвитку в цілому. Проєкт підтримуватиме сервісну діяльність, крафтову діяльність (виробництво товарів) та сільське господарство.

В межах проєкту будуть підтримані громадяни або мікропідприємства (існуючі та/або ті, які планують зареєструвати власну справу), яким будуть надані гранти в натуральній формі, тобто передане обладнання вартістю до 3000 євро. Також, протягом реалізації проєкту, учасники, заявки яких були підтримані зможуть взяти участь у бізнес та професійних тренінгах. Не заборонено подавати заявки у вигляді партнерського бізнесу або кооперативу – в такому випадку кожен член кооперативу або партнерства має заповнити форму-заявку та вказати імена всіх партнерів у заявці в окремому полі пункту 4.2.

Більш детальна інформація щодо конкурсу за посиланням:

http://help-ukraine.org.ua/podat-zaiavku 

https://www.facebook.com/HelpinUkraine 

Консультації здійснюються по електронній пошті info@help-ukraine.org.ua та за телефоном +380 99 220 40 40.

Кінцевий термін подання заявок: 31 січня 2022 року включно.