Сватівська міська рада Луганської області, яка знаходиться за адресою: м. Сватове, пл. 50-річчя Перемоги, 36, оголошує конкурс  на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста відділу земельних ресурсів, просторового планування та екології Сватівської міської ради (3 посади).

Вимоги до кандидатів: Вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, без вимог до стажу роботи.

Для участі у конкурсі подаються документи: заява про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби в органах місцевого самоврядування; заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4 х 6 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; копію документа, який посвідчує особу; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних); декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”, копію довідки про результати перевірки передбаченої Законом України «Про очищення влади» (за наявності). Також відповідно до ст. 10 ЗУ «Про забезпечення функціонування української мови як державної» документ про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни), або державний сертифікат про рівень володіння державною мовою виданий Національною комісією зі стандартів державної мови.

Додаткова інформація, щодо основних функціональних обов’язків, розміру, умов оплати праці, переліку питань для перевірки знань законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень надається відділом юридичного забезпечення, правової допомоги, кадрової та мобілізаційної роботи Сватівської міської ради.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня виходу публікації про оголошення конкурсу.