Фото без опису

Одним із пріоритетів в роботі Сватівської міської ради є співпраця з громадянським суспільством задля створення комфортних умов життя наших мешканців. В минулому році нам вдалося реалізувати 9 проєктів соціального спрямування на суму 986, 2 тис. грн, один із них – закупка гінекологічного інструментарію.

Проєкт «Жіноче здоров’я – запорука міцної сім’ї» реалізувався ГО «Майбутнє Українського Донбасу» у співпраці зі Сватівською територіальною громадою та Нижньодуванською об’єднаною територіальною громадою, за організаційної підтримки ГО «Взаємодія - Плюс» в межах національного проєкту «Децентралізація» та Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу».

Сьогодні заступник Сватівського міського голови Ірина Корлякова та представники ГО «Майбутнє Українського Донбасу» урочисто передали гінекологічний інструментарій комунальному некомерційному підприємству «Сватівська багатопрофільна лікарня».

Програма ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агенства ООН:  Програма розвитку ООН (ПРООН). Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок(ООН Жінки).Фонд ООН у галузі народонаселення (UFNPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.