Фото без описуСьогодні виповнився рік з початку повномасштабного вторгнення російської ворожої навали на Україну. Рівно рік тому почалася війна, яка принесла мільйон страждань на нашу землю, яка навіки чорною стрічкою викарбується на сторінках історії нашої держави.

Це був рік сліз, втрат, поневірянь, болю та розпачу. Але цей рік став для нас роком усвідомлення сили духу українців, роком згуртування та єдності, роком незламності та міці, роком безмежної віри та незламної надії у Перемогу світла над темрявою, добра над злом, правди над брехнею. Кожен день цього року для українців був наповнений емоціями: тугою за рідною домівкою для тих, хто покинув його через окупацію; невимовною печаллю за тими, у кого вбивця-росія забрала життя; щемлячою тривогою за тих, хто перебуває в полоні; самовідданою молитвою за тих, хто на фронті боронить нашу свободу. Напевно, Господь ніколи не чув так багато молитв та прохань, як цього року від українців.

Проживши цей страшний рік, наша віра в Перемогу стала міцнішою, наше терпіння загартувалося і стало витриманішим, наше прагнення мирного щасливого життя -ще сильнішим.

Тримаймо стрій! Наближаємо Перемогу кожен на своєму фронті! Молімося за наших захисників, схиляємо голови в пам'ять про тих, хто ціною свого життям подарував нам свободу і право жити вільно, цивілізовано, демократично!

Віримо в Перемогу! Слава Україні!