Сватівська міська військова адміністрація проводить підбір кадрів для формування бригад з відновлювальних робіт на території громади після деокупації.

Якщо ви має фахову професію робітничого напрямку: будівельник, електрик, електрогазозварювальник, водій, водій з допуском роботи на спеціальній техніці (кранівник, екскаваторник, тракторист, водій підйомних механізмів), теплотехнік, слюсар АВР, слюсар-сантехнік, працівник з благоустрою, вантажник та інш., запрошуємо вас на роботу на відбудову громади після деокупації. Також Сватівська МВА запрошує спеціалістів інженерно-технічних кваліфікацій, майстрів виробництва для комплектації бригад по відновленню мереж тепло-, газо-, водо-, електро- постачання.

Резюме надсилати на електронну скриньку звернень mva_zvern@ukr.net або телефонувати на «гарячу лінію» Сватівської МВА - 0938035287.

Сватівська МВА гарантує дотримання вимог ЗУ «Про персональні дані», офіційне працевлаштування та повний пакет соціальних гарантій, визначених законодавством України.