Фото без опису

27 років тому під час довготривалих обговорень було ухвалено закон, який вмістив в собі норми та принципи правової демократичної державності: повага до особи й недоторканність її прав та свобод, верховенство права, дотримання закону, заборона будь якої дискримінації. Конституція України визнана однією з найдемократичніших у Європі, прописані права, свободи та обов’язки громадян повністю відповідають міжнародним стандартам.

Конституція закріплює суверенітет та недоторканість всіх територій держави, а захист суверенітету є найважливішою функцією держави і справою Українського народу. І сьогодні в війні з російським агресором сотні тисяч сміливих та мужніх захисників та захисниць успішно виборюють право української нації на вільне життя у правовій, незалежній країні. Низький уклін та слова подяки всім, хто зараз на фронті! Вічна слава і пам'ять тим, хто віддав життя за нашу свободу!

Наша віра у Перемогу - непохитна, наше прагнення жити у вільній країні - незламне та перевірене часом. І сьогодні, як ніколи, гуртування, наполегливість та незламність української нації є запорукою щасливого майбутнього для наступних поколінь українців та України вцілому.

Зі святом! З Днем Конституції!