Фото без опису

24 серпня 1991 року наш народ заявив всьому світові про рішучий намір самому визначати свою долю, вибравши шлях демократії, свободи слова та верховенства права. Ми живемо в незалежній, суверенній державі.

32-й рік незалежності України ми святкуємо в умовах повномасштабної війни. І сьогодні для кожного з нас слово свобода набуло нового значення.

Нині незалежність – це сотні тисяч захисників та захисниць, які виборюють її на фронті; це тисячі незламних у полоні, які чекають повернення додому; це люди, які залишилися в окупації і чекають Україну там; це всі українці, як зорі на небі, розкидані по світу, бо тікали від війни. Така доля України. Така ціна незалежності.

Сьогодні ми єднаємося, щоб вибороти свою свободу, щоб захистити право на існування української нації, щоб перемогти російське зло і відстояти справедливість.

Цього дня ми вшановуємо пам'ять кожного Героя, хто загинув, захищаючи нашу країну, вшановуємо пам’ять цивільних людей, яких вбили російські ракети, дітей та літніх людей, які стали невинними жертвами у російсько-українській війні.

Тому цінуймо нашу свободу, оберігаймо нашу незалежність і ні на мить не забуваймо ціну вільного життя.

ЗІ СВЯТОМ! З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, НАША РІДНА УКРАЇНА!