Фото без опису

Проєкт "Неопалимі" реалізовується ГО Український Волонтерський Центр спільно з Центрально-східноєвропейською асоціацією спеціалістів естетичної медицини.

Мета проєкту: забезпечити комплексне безоплатне лікування для волонтерів, волонтерок та військових-добровольців, що отримали значні інвалідизуючі ушкодження внаслідок дії факторів, повʼязаних із війною, та призвели та утворення рубцевих деформацій, а також для дітей, що зазнали схожих уражень.

Процес лікування та реабілітації в рамках проєкту відбуватиметься у респектабельних клініках-партнерах проєкту "Неопалимі", спеціалісти та спеціалістки яких використовують новітні лазерні та інʼєкційні методики.

Які ушкодження підлягають лікувальним програмам в рамках проєкту: посттравматичні рубці (у тому числі післяопікові, мінно-вибухового генезу, внаслідок лікування великих дефектів тканин, отриманих внаслідок військових дій)

Пріоритетні соціальні категорії, постраждалі внаслідок військових факторів, яким ми надаємо допомогу:

- військові-добровольці

- діти (до 18 років)

- волонтери (-ки)

Якщо Ви, або Ваші друзі, близькі люди маєте потребу в отриманні такої медичної допомоги – заповніть коротку реєстраційну форму, аби наша команда могла Вам її забезпечити.

Деталі на сайті https://www.neopalymi.in.ua

Лінк на форму: http://surl.li/eikfe

Джерело: проєкт "Неопалимі" https://www.facebook.com/profile.php?id=100088695633062

Фото без опису Фото без опису