Фото без опису

Сьогодні ми святкуємо 363-ю річницю з Дня заснування міста Сватове - міста з багатою історією, талановитими людьми, унікальною самобутньою атмосферою.

На жаль, вже другий рік наше рідне Сватове, як і вся Сватівська громада, знаходиться в окупації. Вже другий рік ми розлучені з ним. Але віра в повернення додому не покидає нас ні на мить.

Ми дякуємо сьогодні нашим захисникам-сватівчанам, які виборюють твою свободу на фронті. Ваша мужність, сміливість та самовідданість є прикладом найвищих цінностей людства – честі, гідності, любові та поваги до своєї Батьківщини. Ми з сумом схиляємо голови в пам'ять про тих земляків, які віддали життя за незалежність нашої держави, за свободу нашого краю. Вічна слава і пам'ять полеглим! Ми молимося за тих, хто зараз в окупації, але твердо вірить в Перемоги та чекає Україну на Сватівській землі! Збережіть себе!

Наша віра в Перемогу непохитна. І повернення додому обов’язково буде! Ми відбудуємо те, що знищив російський агресор, ми вичистим місто від російського сміття та причепуримо тебе, наше рідне Сватове, уквітчаємо синьо-жовтими прапорами і обов’язково на майдані Злагоди зберемося великою Сватівською родиною, щоб святкувати твій черговий День народження, чергову річниці вільного українського Сватового!

Кожен сумує за тобою, і в кожного в серці - ти назавжди!

З Днем народження!