Фото без опису

18 жовтня, напередодні Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні спільно з Міністерством соціальної політики України та Всеукраїнською коаліцією громадських організацій з протидії торгівлі людьми, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та Міністерства юстиції Швеції, розпочинає нову інформаційну кампанію «ПРИДИВИСЬ», з метою попередження торгівлі людьми та популяризації правил безпеки під час міграції. У рамках даної кампанії заплановано створення експозиції «ПРИДИВИСЬ» у приміщеннях залізничних та авто вокзалів, торгових центрів, на центральних площах міста чи у парках міста Києва та 20 областей України.

Експозиція “ПРИДИВИСЬ” – це простір, створений, щоб поміркувати над ризиками експлуатації, придивитись й розгледіти: до чого можуть призвести такі, на перший погляд, привабливі пропозиції роботи чи житла – що приховано за ілюзією кращого життя.

В наш час, коли в країні війна, і тисячі українців шукають прихисток, роботу, нові умови проживання, питання шахрайства та торгівлі людьми є актуальним. Тому, ще раз публікуємо телефони "гарячих ліній", телефони довіри та контакти відповідних уповноважених служб, по якими можна звернутися у випадку, коли ви чи ваші знайомі опинилися в небезпечній ситуації, повязаної з шахрайством, що може привести до обмеження волі людини та іншій небезпеці.