Фото без опису

Джерело: Гуманітарний ХАБ при Сватівській МВА м.Бровари

Протягом тижня, 65 родин з Луганщини, отримали допомогу у Координаційному центрі від Міжнародної організації з міграції (МОМ) у вигляді гігієнічних наборів. В Координаційному центрі функціонує дитяча кімната, у якій можна цікаво провести час займаючись малюванням, та граючись у різноманітні ігри також бібліотека для дітей та дорослих.

Працівниками Координаційного центру за тиждень було надано консультацій: з питань пошкодженого/зруйнованого майна; отримання витягів з реєстру територіальної громади (РТГ); з питань соціального захисту населення 20 та 17 відповідей на телефон «гарячої лінії». Дитячу кімнату та бібліотеку протягом тижня відвідало 13 дітей та 4 дорослих Луганчан. Також працівниками Координаційного центру було запроваджено акцію «Шкарпетки та солодощі для героя» до якої долучаються внутрішньо переміщені особи з Луганської області.

Координаційний центр Сватівської МВА «Луганщина моя» - це осередок гуртування, спілкування та змістовного проведення часу, а також місце для отримання різних видів послуг та вирішення проблем гуманітарної допомоги.

Адреса Координаційного центру: Київська область, м. Бровари, вул.. Героїв України, 30. Контактний телефон: 0938035273, Графік роботи: вівторок-субота з 10.00 -15.00.