Фото без опису

З робочим візитом до Координаційного Центру завітав Представник Міжнародного Медичного Корпусу Семюель Мбуто. Мета зустрічі – допомога незахищеним категоріям населення з числа ВПО, які проживають в Броварській та Бориспільській громаді; ознайомлення з умовами роботи та видачі гуманітарної допомоги в таких установах, як Координаційний Центр.

Міжнародний Медичний Корпус – гуманітарна місія, яка надає допомогу постраждалому населенню під час збройних конфліктів, надзвичайних ситуацій та в інших кризових обставинах. Пріоритетом роботи Місії є родини з новонародженими дітьми, дітьми до 5 років, вагітні жінки, інваліди. Допомога надається не тільки продуктами харчування, але й медичними товарами першої необхідності, спеціальним медичним індивідуальним обладнанням та ліками.

Сподіваємося, що дружнє спілкування переросте в міцні партнерські стосунки та надання дієвої допомоги луганським переселенцям, яких прихистила Броварська громада!

Також на зустрічі була присутня делегація Бахмутської міської ради Донецької області, яку ознайомили з організацією надання різних видів послуг населенню на базі Сватівського хабу. Наші колеги теж мають хаб в м.Києві, тому обмін досвідом та професійні здобутки Бахмутської міськради дуже цікаві для працівників нашого Координаційного Центру.

Делегацією також було відвідано Бахмутську багатопрофільну лікарню, яка відновила свою діяльність в м. Бровари та надає медичні послуги ВПО з Донецької та Луганської областей. В підтримку дружніх відносин між нашими громадами заплановано підписання Меморандуму про співпрацю та партнерство. Впевнені, що досвід та дружні зв’язки, набуті під час вимушеного переміщення на Київщину, будуть міцнішати і розвиватися у майбутньому, коли ми всі повернемся на рідну землю, на звільнені території наших громад!

Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису