Фото без опису

Протягом тижня 49 родин з Луганщини отримали допомогу у Координаційному центрі при Сватівській МВА від Міжнародної організації з міграції (МОМ) у вигляді гігієнічних наборів.

В Координаційному центрі функціонує дитяча кімната, у якій можна цікаво провести час, займаючись малюванням та граючись у різноманітні ігри, також працює бібліотека для дітей та дорослих.

Працівниками Координаційного центру за тиждень було надано 31 консультацію з питань: подача заявок до Реєстру пошкодженого/зруйнованого майна; отримання витягів з Реєстру територіальної громади (РТГ); відновлення втрачених документів; отримання пільг для пільгової категорії населення та інших питань, які стосуються соціального захисту населення.

Постійно працює телефонна «гаряча лінія» Центру: було надано 20 роз’яснень з нагальних питань . Дитячу кімнату та бібліотеку протягом тижня відвідало 13 дітей та 6 дорослих луганчан. 3 листопада для дітей з Луганської області відбувся майстер – клас «Щедра осінь», який провели фахівці Сватівського відділу культури, молоді та спорту разом з бібліотекарем Сєвєродонецької міської публічної бібліотеки.

За тиждень медичним працівником КНП "Сватівська БПЛ" було надано консультацію та медичну послугу 21 особі з числа ВПО з Луганської області, які мешкають у м. Бровари.

Продовжується акція «Шкарпетки та солодощі для Героя», яка була запроваджена працівниками Координаційного центру. До акції з великим задоволенням долучаються внутрішньо переміщені особи з Луганської області. Дякуємо Вам!

Координаційний центр Сватівської МВА «Луганщина моя» - це осередок гуртування, спілкування та змістовного проведення часу, місце для отримання різних видів послуг та вирішення проблем гуманітарної допомоги.

Адреса Координаційного центру: Київська область, м. Бровари, вул.. Героїв України, 30. Контактний телефон: 0938035273, Графік роботи: вівторок-субота з 10.00 -15.00.