Фото без опису

Джерело: Гуманітарний ХАБ при Сватівській МВА м.Бровари

Сьогодні був продуктивний день для Координаційного Центру. Ми продовжили роботу над ключовими завданнями та цілями, спрямованими на покращення умов для наших ВПО.

Сьогоднішнього дня ми надали: гігієнічні набори від Міжнародної Організації з Міграції(МОМ), кольсунтації медичного працівника для тих, хто потребує медичної допомоги чи поради, видали ліки потребуючим та теплі, дитячі речі, які стануть у пригоді в умовах погіршення погоди.

Ми завжди раді бачити всіх, хто потребує нашої допомоги, і чекаємо знову! Для отримання консультацій та допомоги, звертайтесь за адресою: м. Бровари, вул.. Героїв України, 30. Графік роботи центру: з 10:00 до 15:00 з вівторка по суботу. Графік роботи медпрацівника: з 10:00 до 15:00 з вівторка по п'ятницю.

Номер телефону «гарячої лінії» 0938035273. Відтепер у нас з'явився окремий номер телефону нашого ЦНАПу: +380938035276, тепер можна звертатися напряму.

Психолог буде приймати у четвер, а юрист буде консультувати за потреби, уточнюйте дату безпосередньо в координаційному центрі чи телефонуйте на гарячу лінію. Не соромтесь звертайтесь за допомогою – ми завжди раді допомогти!

Для додаткової інформації ви також можете перейти на наш телеграм-канал: https://t.me/svatovehub або сторінку Facebook: https://www.facebook.com/svatovehub.

Фото без опису 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису Фото без опису