Фото без описуДжерело: Гуманітарний ХАБ при Сватівській МВА м.Бровари

Сьогодні в Координаційному Центрі відбулась видача Гуманітарної Допомоги від "КАРІТАС УКРАЇНИ" за проєктом "Допомога непродовольчими товарами 2023" який реалізується БО БФ "Карітас-Київ" в межам програми "Разом ми - Шелтер", що виконується Фондом Східна Європа за підтримки Гуманітарного фонду для України.

Відбір родин, які стали отримувачами допомоги в рамках даного проєкту здійснювався в тісній взаємодії із нашими соціальними партнерами у громадах. Це були як органи державної влади, які безпосередньо займаються питаннями соціального захисту населення на своїй території, так і організації недержавного сектору.

Загальну інформацію про домогосподарства, які найбільше потребують такого виду допомоги, БФ "Карітас-Київ" отримував безпосередньо від соціальних партнерів у громадах Київської області. Після цього здійснювався вже чіткий відбір фахівцем нашого фонду з метою виявлення родин, які перебувають у складних життєвих обставинах та мають потребу у допомозі непродовольчими товарами.

Серед найважливіших критеріїв варто відзначити:

🖌 велика кількість членів домогосподарства, які проживають разом та ведуть спільний побут (від 4 осіб);

🖌 наявність в родині малолітніх (неповнолітніх) дітей або осіб похилого віку;

🖌 низький сумарний дохід всіх членів родини;

🖌 родини, житло яких було пошкоджене або повністю зруйноване;

🖌 наявність інших критеріїв вразливості (ВПО, багатодітні сім'ї, малозабезпечені родини, люди з інвалідністю, особи, які мають важкі захворювання тощо).

Проєкт реалізується в межах Київської області та орієнтований на ті громади, які зазнали найбільших втрат внаслідок проведення бойових дій під час повномасштабного вторгнення.

Якщо ви бажаєте долучитися або отримати допомогу, будь ласка, звертайтеся до нас за контактами:

Номер гарячої лінії: +380 93 803 5273

Номер ЦНАПу: +380938035276

Для додаткової інформації ви також можете перейти на наш телеграм-канал: https://t.me/svatovehub або сторінку Facebook: https://www.facebook.com/svatovehub

Фото без опису Фото без опису Фото без опису