Фото без опису

Джерело: Гуманітарний ХАБ при Сватівській МВА м.Бровари

У Координаційному центрі Сватівської МВА «Луганщина моя» протягом тижня, що минув, отримали допомогу 56 родин з Луганської області. Допомога надавалася від МОМ та благодійного фонду «Карітас Київ» у вигляді наборів дитячого зимового одягу та взуття, а також гуманітарної допомоги.

Крім того, у центрі відбулися тематичні заходи до Дня Гідності та Свободи та до Дня пам'яті жертв Голодомору. Працівники центру надали 24 консультації з питань пошкодженого/зруйнованого майна, отримання витягів з реєстру територіальної громади (РТГ), соціального захисту населення та інших питань. На телефон «гарячої лінії» було надано 26 роз’яснень.

Дитячу кімнату та бібліотеку протягом тижня відвідало понад 10 дітей та дорослих. Медичним працівником було надано консультацію та медичну послугу 21 особі з числа ВПО з Луганської області, які мешкають у м. Бровари.

Адреса Координаційного центру: Київська область, м. Бровари, вул. Героїв України, 30. Контактний телефон: 0938035273. Графік роботи: вівторок-субота з 10.00 до 15.00.

Наші соц.мережі: телеграм-канал: https://t.me/svatovehub або сторінку Facebook: https://www.facebook.com/svatovehub