Фото без опису

👌 Проєкт «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення та розвитку» (SEED) французької неурядової організації Acted при підтримці Міністерства зовнішньої політики Канади оголошує конкурс на отримання грантів, направлених на підтримку малого підприємництва.

👩‍💼 Програма залучає підприємства, які постраждали від збройного конфлікту та які очолюють жінки або більшість працівників є жінками. Мета - допомогти відновити діяльність або створити нові робочі місця.

🏡 Сума гранту становить до 400 000 гривень. Першочерговий пріоритет надаватиметься сільській місцевості, менший – обласним центрам.

🐓 Грант надається для таких видів діяльності: роздрібна та дрібна торгівля, готельний або ресторанний бізнес, бджільництво, вирощування птиці та худоби, виготовлення текстильної чи керамічної продукції, послуги у сфері краси або розваг, ремонт меблів чи інвентаря, освітня діяльність тощо.

📧 Для участі у конкурсі потрібно заповнити онлайн форму за посиланням: https://ee-eu.kobotoolbox.org/x/4dYz8P9C

Кінцевий термін подання заявок: 22 грудня 2023 року.

Детальніше про умови конкурсу: http://surl.li/nmipl

☎️ Фахівці центру зайнятості консультують за номерами гарячих ліній: 098-875-48-95, 099-491-20-86 Також актуальна інформація за посиланням: для мешканців Луганщини http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини http://surl.li/ioarc

ℹ️ Надаємо підтримку з питань зайнятості:

- телеграм-канал: t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk

- вайбер-канал: cutt.ly/jLaYiYr