Фото без опису

Джерело: Сватівська райдержадміністрація - районна військова адміністрація

6 грудня Україна святкуватиме День святого Миколая. Традиційно, з цього дня починається фестиваль подарунків – дорослі хочуть влаштувати дітям свято. Проте не всі діти-переселенці отримають таку можливість – російська агресія могла зруйнувати фінансову спроможність батьків.

В гуманітарному ХАБі при Сватівській МВА, що у м.Бровари Київської обл. для діток ВПО з Луганщини підготували свято. Позитивні емоції та гарний настрій, усе – аби малеча відчула радість і поринула у казковий світ!

Захід відбудеться 5 грудня о 12.00

Адреса - м.Бровари, вул. Героїв України, 30

В гуманітарних хабах Нижньодуванської СВА також плануються заходи.

В м.Харків працівники військової адміністрації спільно з психологом Новопсковського ЦНСП та службою у справах дітей Троїцької СВА планують провести захід для діток ВПО до Дня Сятого Миколая та Дня ЗСУ. В програмі творчі майстер-класи, музичний супровід та солодощі.

Захід відбудеться 5 грудня о 14.00

Адреса - м.Харків, вул. Данилевського, 38

Працівники Нижньодуванської СВА в м.Київ на базі Бібліотеки ім.Чехова планують провести для діток захід, який відбудеться 6 грудня об 11.00

Адреса: м.Київ, вул.Полісська, 22

В Координаційному центрі надання допомоги ВПО з Луганщини Лозно-Олександрівської СВА спільними зусиллями з КЗ Попаснянський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю "Лелека" організовано святково- розважальну програму "В гостях у Миколая"

Захід відбудеться 6 грудня о 15.30

Адреса - м. Ірпінь вул. 74 - Стрілецької Дивізії, 1