Фото без опису Фото без опису 

Сватівська міська військова адміністрація продовжує роботу щодо налагодження партнерських відносин з громадами нашої країни. Під час одного з робочих відряджень начальник Сватівської МВА Олександр МІТКЕВИЧ мав нагоду познайомитися з начальником Андрівської сільської військової адміністрації Бердянського району Запорізької області Богданом ТКАЧЕНКОМ. Результатом плідного спілкування стало підписання Меморандуму між нашими громадами під час чергового робочого відрядження до Української миротворчої школи https://www.facebook.com/groups/662001413919901/ .

Андрівська громада, як і Сватівська, на даний час окупована, і теж, як і ми, готується до деокупації та повернення з метою відновлення та налагодження життєдіяльності на рідній українській землі. В процесі роботи військові адміністрації окупованих територій стикаються з однаковими проблемами та викликами, тому гуртування та обмін досвідом є дієвим механізмом співпраці у подоланні викликів сьогодення і запорукою продовження партнерства між громадами у майбутньому.

Символічно, що це перший документ про співпрацю між громадами Луганської та Запорізької областей. Цінуємо таке братерство – бо нас пов’язує спільна мета – повернення у свої громади!