Фото без опису

6 грудня, в день ухвалення 1991 року Закону України «Про Збройні сили України», українці відзначають державне свято – День Збройних Сил України.

Свято незламних, мужніх, сильних духом, свято – Героїв, воїнів - захисників. Свято тих, хто першими у 2014 році стали на захист суверенітету та незалежності України, і тих сміливих та самовідданих, хто взяв до рук зброю після початку повномасштабного вторгнення у кривавому лютому 2022 року. Завдяки відвазі українських захисників, ми маємо можливість проживати свої будні, завдяки їхній сміливості, у нас є можливість проводити свій час в колі родин, ми дихаємо «свободою», ми слухаємо український контент і спілкуємося рідною мовою, саме завдяки нашим Героям існує українська держава сьогодні.

Щодня українці моляться за кожного і кожну, хто зараз на фронті. Бажаємо Вам Божого благословення, хай оберегом Вам буде мамина молитва, любов та шана коханих - підтримкою в тяжкий час, а радість в дитячих очах - надихає в щоденній боротьбі.

Низький уклін батькам, чиї сини і доньки боронять нашу свободу. Дякуємо за те, що виховали гідних дітей нашої Батьківщини. Саме вони пишуть чергову сторінку історії незламності України.

З сумом та тугою схиляємо голови, вшановуючи тих, хто віддав життя заради Перемоги. Вічна слава та пам'ять Героям!

Сьогодні і кожного дня ми виказуємо велику та щиру подяку кожному і кожній, хто є щитом для українського народу.

Слава ЗСУ! Слава Україні!