Фото без опису Фото без опису

Сьогодні Сватівська громада отримала комунальну техніку, яка стане до роботи відразу після деокупації нашої громади.

Це результат налагодженої співпраці Сватівської МВА в рамках міжнародного співробітництва з Фондом «Партнерство за сильну Україну». Співпрацю з Фондом було ініційовано під час одного з робочих відряджень начальником МВА Олександром МІТКЕВИЧЕМ у квітні 2023 року. В ході перемовин було досягнуто домовленості про постачання декількох видів комунальної техніки для Сватівщини, обґрунтовано її практичне застосування та необхідність такого обладнання під час проведення відновлювальних робіт після деокупації громади.

У вересні Сватівське комунальне підприємство «СВАТОВЕ – БЛАГОУСТРІЙ» уклало Меморандум про співпрацю з Фондом «Партнерство за сильну Україну», результатом якої стала передача гусеничного екскаватора JCB JS 140X LC. Також заплановано отримання ще однієї одиниці комунальної техніки, наразі вона проходить розмитнення.

Дякуємо нашим партнерам – Фонду «Партнерство за сильну Україну» в особі заступниці директора компоненту раннього відновлення Ірини Іванової та всім, хто допомагає і підтримує окуповані громади у такий нелегкий для нашої держави час!