Фото без описуДжерело: Гуманітарний ХАБ при Сватівській МВА м.Бровари

Працівниками Координаційного центру було надано 67 консультацій, у тому числі і роз’яснення на телефон «гарячої лінії». Основними питаннями, з якими зверталися люди, були питання реєстрації пошкодженого/зруйнованого майна, отримання витягів з реєстру територіальної громади (РТГ), з питань соціального захисту населення та інших нагальних питань.

14 грудня консультував психолог - представник Міжнародного Медичного Корпусу України пані Мар’яна, на прийомі побували 7 ВПО. Цією ж організацією була проведена зустріч для батьків немовлят, де обговорювалися питання харчування новонароджених, організації грудного вигодовування та надано допомогу у вигляді дитячих підгузків. Медичним працівником КНП «Сватівська БПЛ» за тиждень було проконсультовано та надано медичну послугу 23 особам з числа ВПО з Луганської області, які мешкають у м. Бровари.

Культурні послуги: традиційно в суботу відбувся кінопоказ з обговоренням змісту переглянутого, в якому взяли участь 10 ВПО.

Як завжди, працювали дитяча кімната та бібліотека - понад 20 відвідувачів завітало до Центру за тиждень. Для дітей з числа ВПО було проведено майстер - клас з виготовлення «Новорічних іграшок», активну участь в ньому прийняли 7 діток.

Працюємо далі!

Чекаємо всіх бажаючих за адресою Координаційного центру: Київська область, м. Бровари, вул.. Героїв України, 30.

Контактний телефон: 0938035273, Контактний телефон ЦНАП: 0938035276. Графік роботи: вівторок-субота з 10.00 -15.00.

Слідкуйте за новинами в нашому телеграм-каналі: https://t.me/svatovehub

або на сторінці Facebook: https://www.facebook.com/svatovehub

Фото без опису Фото без опису Фото без опису