Фото без опису

22 грудня відмічається професійне свято – День енергетика. Сьогодні мільйони українців говорять Вам щире «дякую» за працю, високу майстерність, звитяжність та самовідданість своїй професії.

В реаліях війни цілеспрямовано нищиться українська енергетична система. Ворог мріє понурити нашу країну в темряву і холод, завдати ще більших страждань українцям, а Ви героїчно та мужньо виконуєте свої обов’язки і робите все необхідне для стабілізації та сталої роботи українських енергосистем, не дивлячись на складність і масштаби викликів, під цинічними обстрілами російської орди, ризикуючи своїм життям та здоров’ям. Ви розумієте – світла чекають всі: діти, люди похилого віку, в лікарнях, у школах, на підприємствах. Від професіоналізму і оперативності працівників енергетичної галузі залежить тепло і комфорт в домівках мільйонів людей та злагоджена робота промисловості, соціальної сфери, бізнесу. Ваша робота відповідальна та дужа важлива для всіх нас.

Бажаю Вам сили духу та незламності, вправності і витримки при виконанні професійних обов’язків. Бажаю Вам скорішої Перемоги, бо Ви, як і сотні тисяч захисників на передовій, стоїте на захисті енергетичного фронту держави, докладаєте надлюдські зусилля, щоб приблизити цей день. Бажаю незламної віри у наше вільне світле майбутнє!

Велика подяка і шана Вам - людям, які несуть світло! Зі святом Вас!

Олександр МІТКЕВИЧ,

начальник Сватівської міської військової адміністрації