Фото без опису

Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою, а головне – чудес.  Саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання.

У переддень різдвяно-новорічних свят, 23 грудня 2023 року, у приміщенні Координаційного центру м. Андрюшівка Кремінської МВА головним спеціалістом служби у справах дітей Сватівської МВА Сватівського району Луганської області Загнойко Світланою, спільно з соціальним робітником Координаційного центру м. Андрюшівка Бердичівського району Житомирської області Кремінської МВА Черкашиною Мариною проведено захід «Різдвяно-новорічна зустріч» для діток із родин внутрішньо переміщених осіб, які у зв’язку з повномасштабним вторгненням рф на територію України вимушено покинули свої домівки, своїх рідних та близьких та перемістились в більш безпечні регіони України.

Новорічні свята – це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності: дітки та їх батьки під час заходу побували у справжній новорічній круговерті. Вони мали змогу спільно взяти участь у розважальних, інтелектуальних та танцювальних конкурсах, а також дітки були залучені до театралізованої діяльності, інсценізації казки про «Принца та принцесу».

Також під час проведення святкового заходу батьки взяли участь у драматизації казки «Ріпка на новий лад».

Головним героєм свята був Святий Миколай, який дуже довго добирався до наших дітлахів та їх родин і нарешті завітав до нас на свято.

Кульмінацією свята було вручення діткам солодких подарунків, залюбки наданих Благодійною організацією «Фонд Рината Ахметова», а також вручення ілюстрованих дитячих книг «Троль, позачас і магічний годинник» люб'язно наданих ТОВ «Нова пошта».

Під час проведення заходу панувала святкова атмосфера, присутні отримали море позитиву, океан дитячих усмішок та гарний передноворічний настрій. Відгомін цих свят зігріватиме серця дітей та батьків увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива.

Сподіваємось, що святковий настрій у дітей залишиться надовго!

Крім цього, діткам, які не мали змоги відвідати зазначений захід в м. Андрюшівка, Бердичівський район, Житомирська область солодкі подаруночки та дитячі книжечки будуть вручені в приміщенні Кординаційного центру м. Андрюшівка Бердичівського району Житомирської області Кремінської МВА протягом тижня. Також, дітлахам Сватівської територіальної громади, які вимушено переміщені в м. Житомир, та не мали змоги відвідати даний захід ,солодкі подаруночки та дитячі книжечки розвезені по домівках. Ще діткам - сиротам, діткам позбавлених батьківського піклування, які перебувають на первинному обліку служби у справах дітей Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області, та вимушено переміщені в більш безпечні регіони України, солодкі подаруночки доставлено «Новою поштою» до місця їх перебування.

Безмежно та уклінно дякуємо нашим захисникам, які щодня ризикуючи своїм життям, оберігають нас та надають можливість жити. Завдяки вам, мільйони українців мають надію на майбутнє. Ви - наші янголи-охоронці.

Також, сердечно дякуємо за розуміння та за такий приємний благодійний внесок у вигляді солодких подарунків Благодійній організації «Фонд Рината Ахметова» та ТОВ «Нова пошта» за надану благодійну допомогу у вигляді ілюстрованих дитячих книг.

Бажаємо вам напередодні Різдва Христового та Нового року родинного щастя і достатку, міцного здоров’я і здійснення найзаповітніших бажань. Хай Новий рік увійде у ваші домівки теплим святом, принесе радість, добробут, здоров’я вам, успіхів та завжди гарного настрою! Нехай у кожній оселі дзвенить дитячий сміх, а в Україні настануть мир і спокій!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису