Фото без описуФото без опису

Укрпошта виготовила пам’ятну марку «Svatovе 1660» з видами різних локацій Сватівської громади. Кількість марок «Svatovе 1660» - 100 шт. Презентаційний аркуш складається з 9 марок різного зображення. Номінал марки – 12грн., марка дійсна для поштових відправлень по Україні.

До колажу увійшли: символ незламності Сватового – Козацька вежа на горі Розкопаній, історичні фото міста, зображення старовинних будівель, храмів, емблема Всеукраїнського фестивалю «Слобожанський спас», - все те, що має цінність для кожного зі сватівчан.

Поштова марка «Svatovе 1660» буде використана для зацікавлення міжнародних партнерів, як сувенірна продукція, як презентаційний матеріал для промоції громади, як лот для участі в благодійних аукціонах. Кошти від продажу будуть скеровані для відновлення громади та підтримки ЗСУ.

Під час робочого відрядження до Луганської обласної військової адміністрації начальник Сватівської МВА Олександр МІТКЕВИЧ презентував один екземпляр нашої марки першому заступнику начальника Луганської ОВА Олексію СМИРНОВУ. Він буде переданий до Луганського обласного музею на зберігання. Ще один екземпляр зберігатиметься в нашому місцевому Сватівському краєзнавчому музеї.

Це був перший випуск марки із зображенням нашої громади. Планується продовжити випуск Сватівської марки і в майбутньому. Тому, звертаємося до вас, наші земляки, підтримайте цю ініціативу, надсилайте пропозиції та фото різних локацій, краєвидів чи інших цікавинок нашого краю. Можливо, в наступному випуску Сватівської марки буде зображення, яке надіслали саме ви!