Фото без опису

Джерело: Сватівська райдержадміністрація - районна військова адміністрація

Сьогодні, 24.01.2024 відбулась відеонарада з питань інвентаризації облікових справ дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, які перебувають на обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умовах.

Всього на обліках громадян, які потребують поліпшення житлових умов, в територіальних громадах Сватівського району на теперішній час перебуває 92 особи з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.

Представники територіальних громад доповіли про вжиті заходи, щодо інвентаризації облікових справ вказаних категорій осіб та щодо проблемних питань, які виникають при поновлені справ та формуванні списків.

На нараді було наголошено на необхідності вжиття заходів щодо взяття на квартирний облік дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які досягли 16-річного віку в період 2022-2023 років і не мають житла на праві власності або праві користування.

Сватівська районна військова адміністрація просить всіх осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що перебували до 24.02.2022 року на обліках громадян, які потребують поліпшення житлових умов в територіальних громадах Сватівського району, звернутись до відповідних громад для підтвердження перебування на таких обліках та актуалізації своїх даних.

Телефон контактної особи Сватівської районної військової адміністрації: +380502970757.