Фото без опису Фото без опису

Завдяки міжнародній підтримці, а саме БФ «Рокада», було облаштовано куточок надання побутових послуг. Тепер наші земляки, які обслуговуються в Координаційному Центрі можуть безкоштовно отримати перукарську послугу. Перукар, пані Анна, теж є внутрішньо переміщеною особою з Луганщини, і з радістю відгукнулася на пропозицію керівництва Координаційного Центру щодо обслуговування луганських переселенців.

Ми всі ВПО і знаємо, як тяжко адаптуватися та налагоджувати своє сьогодення на новому місці, коли знаєш, що там - на Луганщині, в твоїй домівці, йде війна. І такі заходи, що спрямовані на допомогу ВПО в приймаючих громадах, є дієвою підтримкою та соціалізацією їх на новому місці тимчасового проживання.

Тож, шановні ВПО, відвідувачі Координаційного Центру, якщо у вас є потреба в отриманні послуг перукаря – телефонуйте за номером 0938035273 для запису на отримання послуги. Доводимо до відома, що графік роботи перукаря – плаваючий, при достатній кількісті заявок визначається день прийому, про що Вас буде повідомлено додатково.