Фото без опису

Сватівська міська військова адміністрація постійно вживає заходів по залученню донорів та меценатів, проводить партнерську роботу, направлену на поповнення матеріального резерву громади та надання допомоги людям, які виїхали з Луганщини через війну.

В грудні 2023 року Сватівською МВА було підписано Меморандум про співпрацю та партнерство з Регіональною Асоціацією Територіальних громад м. Миколаїв. В рамках Меморандуму передбачено багатовекторальну діяльність, впровадження, реалізацію спільних проектів соціального та гуманітарного напрямків.

Регіональною Асоціацією Територіальних громад Миколаївської та Херсонської областей було надано 5 ноутбуків для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування Сватівської громади, що виїхали в більш безпечні регіони України. Ці гаджети стануть в нагоді нашим підліткам – сватівчанам, які знаходяться на підконтрольній Уряду України території, в організації їх дистанційного навчального процесу. Перелік дітей, які отримають ноутбуки, надано Службою у справах дітей при Сватівській МВА. Найближчим часом ноутбуки з встановленим програмним забезпеченням, необхідним для повноцінної роботи та навчального процесу, будуть розіслані в ті міста, де на даний час мешкають дітки з опікунами.

Дякуємо меценатам за небайдужість, підтримку, за розуміння проблем, з якими стикнулися ВПО з Луганщини, що вимушені були покинути рідну землю через війну!