Фото без опису

Протягом тижня більш ніж 200 родин отримали гуманітарну допомогу в Координаційному Центрі. Кожного дня цього тижня проводилася видача гуманітарної допомоги. Спеціалісти Координаційного Центру приймали внутрішньо переміщених осіб з Луганщини, а також, відповідно до укладеного Меморандуму з Бахмутською міською радою, обслуговували ВПО з Бахмутської громади, які тимчасово мешкають в м. Бровари та м. Бориспіль. Було видано: продуктові набори - 134 шт., напої «Coca-cola» - 108 паків, теплі пледи – 60 шт., підгузки дитячі - для 7 родин.

За тиждень працівниками Центру було надано 78 консультацій, у тому числі на телефон «гарячої лінії». Питання, які піднімалися у зверненнях, стосувалися питань видачі гуманітарної допомоги, роз’яснень щодо оформлення соціальних пільг та фінансової допомоги від держави малозабезпеченим родинам, літнього оздоровлення дітей ВПО, з питань отримання адміністративних послуг та порядку реєстрації пошкоджень в РПЗМ.

За тиждень за медичною послугою звернулися 35 осіб, із них – 23 особи побували на прийомі у лікаря-терапевта КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня»: отримали консультації щодо хронічних захворювань та рецепти на безкоштовні ліки від КПН «Сватівська БПЛ» в Координаційному Центрі.

Психологи Міжнародного Медичного Корпусу в Україні провели 2 індивідуальні консультації. Юрист БФ « Рокада» надав 3 онлайн консультації.

Дорослу бібліотеку відвідали 3 особи. Для дітей з числа ВПО Луганської області було проведено майстер-клас з бісероплетіння.

Також працював куточок надання безкоштовних побутових послуг. До перукаря цього тижня звернулися 7 осіб.

Традиційно тиждень завершили кінопереглядом - дивилися фільм «Белль і Себастьян».

Адреса Координаційного центру: Київська область, м. Бровари, вул.. Героїв України, 30. Контактний телефон: 0938035273, Контактний телефон ЦНАП: 0938035276. Графік роботи: вівторок-субота з 10.00 -15.00.

Фото без опису Фото без опису