Фото без опису

Продовжуємо надавати безкоштовні послуги на базі Координаційного Центру при Сватівській МВА в м. Бровари.

Сьогодні в хабі надавалися побутові послуги. 5 осіб ВПО з Луганщини безкоштовно отримали перукарську послугу, поради по догляду за волоссям та гарний настрій. Нагадуємо, що перукар пані Анна працює в Координаційному Центрі за попереднім записом на волонтерських засадах.

Також в Сватівському хабі продовжується безкоштовна видача ліків для луганських ВПО. Для отримання препаратів необхідно надати рецепт від сімейного лікаря. Медичний працівник КНП «Сватівської багатопрофільної лікарні» вела прийом, вимірювала тиск та сатурацію, консультувала щодо порядку запису до профільних лікарів, отримання електронних направлень, отримання безкоштовних медичних препаратів.

Сьогодні на прийомі побувало 4 особи, 5 особам з числа ВПО надіслано безкоштовні ліки засобами поштового зв’язку. Доставка медпрепаратів – по Україні (Укрпошта, Нова пошта) за рахунок замовника.

31.01. гуманітарну допомогу у вигляді харчових продуктів, напоїв Coca-cola та дитячого одягу отримали 7 родин.

Контакти Координаційного центру надання допомоги ВПО при Сватівській МВА:

Адреса місця розташування: 07400, Київська область, Броварській район, м. Бровари, вул. Героїв України, 30. Контактний телефон: +380938035273.

Посилання на телеграм-канал: https://t.me/svatovehub

Сторінка в Фейсбуці: https://www.facebook.com/svatovehub

Фото без опису Фото без опису