Фото без опису

До участі в конкурсі запрошуються учні, вихованці закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти віком від 6 до 18 років.

Тематика малюнків

Безпека праці та здоров’я працівників, правила безпечного (приклади небезпечного) виконання роботи.

Конкурсні роботи мають висвітлювати тему створення безпечних і здорових умов праці в усіх галузях економіки.

Вимоги до малюнка

На конкурс подаються малюнки у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами, гуашшю тощо.

Розмір роботи: формат А-3.

Положенням про проведення Конкурсу

https://ohoronapraci.kiev.ua/.../polozenna-konkursu...

З 10 по 30 квітня визначають переможців конкурсу (I, II і III місця) у кожній віковій групі.

Про дату, час та місце нагородження переможців редакція журналу повідомляє в соцмережах, на своєму сайті https://ohoronapraci.kiev.ua

та на сайтах співорганізаторів конкурсу не пізніше як з 20 по 25 квітня. Імена переможців оприлюднюють у засобах масової інформації та на офіційних сайтах організаторів конкурсу.

Переможців фіналу конкурсу нагороджують дипломами та цінними подарунками до Всесвітнього дня охорони праці в Україні, який відзначають 28 квітня.

Відповідальні особи

• Від журналу «Охорона праці» – перший заступник головного редактора Солодчук Людмила Миколаївна (тел.0503554564 mail@ohoronapraci.kiev.ua).

• Від ФПУ – завідувач відділу технічної інспекції праці департаменту охорони праці апарату ФПУ Казакова Діана Миколаївна (тел. 0502909798 kazakova@fpsu.org.ua)