Фото без опису Джерело: Сватівська райдержадміністрація - районна військова адміністрація

Сьогодні, 05.02.2024, під головуванням начальника Сватівської РВА Олега Сліпця відбулось засідання районного координаційного штабу з питань деокупованих територій Сватівського району Луганської області в режимі відеоконференції

«Необхідно наповнювати місцеві матеріальні резерви у першу чергу засобами, необхідними для відновлення об’єктів життєзабезпечення населення та щоденно готуватись до звільнення територій, відпрацювати можливі варіанти розвитку подій на деокупованих територіях. Бути готовими доставляти гуманітарні вантажі на деокуповані території», - зазначив Олег Сліпець.

Присутні на нараді начальники ВА поінформували про стан вже сформованих місцевих матеріальних резервів, забезпеченість кадрового резерву для роботи на деокупованих територіях, в тому числі для відновлення роботи комунальних підприємств, про наявність спеціальної техніки, генераторів та супутникових інтренет-модемів Starlink, наметів, тощо.

Усі члени координаційного штабу погодились з тим, що і надалі необхідно продовжувати роботу із розширення кола партнерів, у тому числі й міжнародних, задля залучення спеціальної техніки та наповнення матеріального резерву для подальшої роботи на деокупованих територіях.