Фото без опису

В рамках укладеного Меморандуму з Регіональною Асоціацією Територіальних громад м. Миколаїв співпрацюємо у напрямку допомоги дітям Сватівської громади. Результатом робочого відрядження начальника Сватівської МВА Олександра МІТКЕВИЧА в м. Миколаїв стало отримання для дітей Сватівської громади, які дистанційно отримують освіту в КЗ «Сватівській ліцей» №6 та показали високі здобутки в учнівських олімпіадах і спортивних змаганнях, 10 комп’ютерних моніторів.

Висловлюємо щиру вдячність Фонду #4UA, чеській компанії Allianz , благодійній організації POMOC UKRAJINE, Посольству України в Чеській Республіці та волонтеру ЮРІЮ ЦЕПЕЛЄВУ за допомогу і небайдужість у вирішенні питань, розумінні проблем, з якими стикаються органи влади, території яких є тимчасово окупованими.

Особисту подяку начальник Сватівської МВА Олександр МІТКЕВИЧ висловив волонтеру з Херсонщини Максу РЕВЕЗІ, завдяки якому стало можливим втілення ще одного проекту допомоги для нашої громади: «Тільки об’єднавшись, спільно знаходячи шляхи вирішення нагальних проблем, ми зможемо протистояти викликам сьогодення, а допомога дітям Луганщини, які через війну покинули рідний край, є пріоритетом, бо саме їм жити і розвивати нашу країну у майбутньому!»

Фото без опису Фото без опису