Фото без опису

19 березня 2024 року за ініціативи Служби у справах дітей Сватівської міської військової адміністрації та стаціонарного пункту накопичення та видачі гуманітарної допомоги № 2 у місті Полтаві гуманітарного штабу Лисичанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області напередодні дня народження Лесі Українки, яка навіки прославила рідну Україну, яку так любила, для якої жила, за яку боролася своїм пломенистим словом, організовано відвідування 20 внутрішньо переміщених осіб з Луганської області, які тимчасово перемістилися на територію Полтавської області концерту-посвяти великій письменниці, поетці, фольклористці, громадській діячці «Я В СЕРЦІ МАЮ ТЕ, ЩО НЕ ВМИРАЄ», який відбувся завдяки адміністрації Полтавської обласної філармонії.

Під час концерту-посвяти відвідувачі насолодились найкращими творами Лесі Українки у виконанні великої шанувальниці її творчості лауреатки всеукраїнських та міжнародних конкурсів читців Катерини ЮРЧЕНКО. Українські пісні доповнили і прикрасили цей день за допомогою провідного колективу обласної філармонії ПІСЕННО-ТАНЦЮВАЛЬНОГО АНСАМБЛЮ «ПОЛТАВА». Програму представляв – Олександр Сергієнко. Режисер-постановник – Світлана Кравченко.

Висловлюємо щиру подяку адміністрації Полтавської обласної філармонії за надані благодійні квитки для внутрішньо переміщених осіб з Луганської області, які змогли хоча б на мить відволіктись від переживань і відчути радість споглядання живого мистецтва, це справді розрада й джерело натхнення для слухачів, які приїхали до Полтави з Луганщини.

Фото без опису Фото без опису