Фото без опису

Фахівці Луганської обласної служби зайнятості продовжують надавати послуги переселенцям в гуманітарних хабах «Луганщина моя».

Представники служби зайнятості надають інформацію про зміни у законодавстві з питань зайнятості, переваги взаємодії зі службою зайнятості, а саме індивідуальний рекрутинговий підхід у напрямку вирішення питання працевлаштування; актуальні вакансії; умови реєстрації та розмір виплат матеріальної допомоги по безробіттю, професійне навчання та дистанційні форми взаємодії з клієнтами.

З внутрішньо переміщеними особами також працюють громадські організації та активісти. Так, у Богданівському гуманітарному штабі Гірської МВА відбулася зустріч з розвантаження методами арттерапії. Проводила її команда проєкту Консорціум Реагування: надання багатогалузевої гуманітарної допомоги постраждалому від конфлікту населенню в Україні (2023-2024) БФ «Право на Захист». Запрошені на захід внутрішньо переміщені особи мали змогу відновити власні життєві ресурси, покращити емоційний стан, обмінятися досвідом успішної адаптації на новому місці, заручилися підтримкою один одного тощо.

Запрошуємо відвідати гуманітарні хаби: отримати гуманітарну, психологічну, медичну допомогу, а також консультації з питань зайнятості та взяти участь в інформаційних заходах служби зайнятості, основна мета яких – підтримка внутрішньо переміщених осіб з окупованих територій. Графік роботи за посиланням http://surl.li/ltlgz

Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc

Надаємо підтримку з питань зайнятості:

- телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk

- вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr