Фото без опису

В рамках укладеного в листопаді 2023 року Меморандуму між Сватівською МВА та Бахмутською міською радою начальник Сватівської МВА Олександр МІТКЕВИЧ 20 березня в м. Київ взяв участь у презентації проєкту "Сталева Мрія Бахмут" - універсальної концепції післявоєнної відбудови.

Джерело: Олексій Рева

Сьогодні у Києві провели першу презентацію проєкту «Сталева Мрія Бахмут». Обговорили з бахмутянами універсальну концепцію післявоєнної відбудови кварталу міста у межах вулиць Чайковського-Захисників України-Декабристів-Ювілейна. Проєкт безкоштовно розроблено ТОВ «Метінвест-СМЦ».

«Сталева Мрія Бахмут» - це універсальна концепція післявоєнної відбудови кварталу, об’єктів соціальної сфери та інфраструктурних об’єктів. Концептом передбачені будинки різної поверховості, дитячі садочки, школи, університет, гуртожиток, готель, амбулаторія, спортивний комплекс, об’єкти торговельного та культурно-розважального призначення, паркінги та стаціонарні укриття, які мають стати невід’ємною частиною житлових районів. Новий житловий масив буде побудований за сучасними світовими технологіями з урахуванням інклюзивності та енергоефективності. Загалом у житловому масиві «Сталева Мрія Бахмут» зможе проживати, як на цій площі й до війни, близько 18 тисяч мешканців.

Дякую кожному, хто знайшов можливість і час прийти сьогодні на зустріч. Обговорення проєкту серед бахмутян буде проведено й по інших містах України, де створені осередки підтримки мешканців Бахмутської громади та онлайн.

Після перемоги України, повної деокупації міста та за умови погодження громадою даного концепту, Бахмут стане показовим прикладом відбудови інших міст України.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису