Фото без опису

Сьогодня в м.Київ відбувся концерт та благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ для громад Луганщини. Від Сватівської МВА на ярмарку були представлені прекрасні гердани, власноруч виготовлені сватівчанкою, пані Нелею! Краса виробів зачаровує!

Зібрані на ярмарку кошти будуть спрямовані на придбання необхідного обладнання нашим Захисникам.

https://www.facebook.com/share/dKCMfB5Aizc287bW/

Серцями обрана земля….♥️🇺🇦

Саме таку назву мав благодійний захід, який сьогодні відвідали працівники Шульгинської СВА.

Виставка-ярмарок майстрів декоративно-художньої творчості, виступи відомих українських артистів, живе спілкування….все це створило неймовірно теплу атмосферу, немов повернулися до рідної Луганщини♥️

Зворушливі пісні, які лунали зі сцени викликали сльози, але було місце і для сміху)

Всі ми обʼєднані спільною мрією- перемогти ворога та повернутися до рідних домівок! Тому маємо допомагати ЗСУ кожного дня і при кожній можливості. Саме завдяки цьому благодійному заходу, організованому Марківська селищна військова адміністрація за підтримки Старобільська районна державна адміністрація, Новопсковська селищна військова адміністрація, Білолуцька селищна військова адміністрація, Біловодська селищна військова адміністрація, Міловська селищна військова адміністрація, Чмирівська сільська військова адміністрація Старобільського району та Шульгинської СВА було зібрано кошти, які спрямують на придбання квадрокоптерів.

Разом ми сила! Крокуємо до Перемоги! Слава Україні🇺🇦♥️

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису