Фото без опису

Сьогодні луганські ВПО мали можливість взяти участь у цікавому заході, який було ініційовано Бахмутською міською радою в рамках укладеного Меморандуму про співпрацю між Бахмутською громадою та Сватівською МВА.

Сонячним весняним ранком розпочалася цікава екскурсія по національному заповіднику «Софія Київська». Учасники екскурсії поринули в історичне минуле ставлення української державності, ознайомилися з експонатами заповідного фонду та пізнали цікаві факти з життя видатних історичних особистостей.

Відвідали експозицію «Скорботний шлях Бахмута», створену Бахмутською громадою, як символ незламності та нескореності бахмутян. Зустрілися з бахмутською майстринею Тетяною Салієвою, яка навчила техніки валяння з вовни. Створені власноруч під час майстер-класу яскраві ромашки додали гарного настрою та яскравих кольорів в життя кожному учаснику заходу!

Дякуємо Управлінню культури Бахмутської міської ради та в.о. начальника Відділу культури, молоді та спорту Сватівської міської ради Аліні РАТІЙ за надану можливість змістовно, цікаво та пізнавально провести дозвілля вихідного дня! Сподіваємося, що укладена домовленість між відділами культури Сватівської та Бахмутської громади дасть можливість проводити спільні культурно-пізнавальні заходи для наших земляків у майбутньому.

 

 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису