Фото без опису

Навіть дощова погода не завадила провести виїздну зустріч з луганчанами, які мешкають в смт. Бородянка Бучанського району.

48 ВПО з Луганщини отримали непродовольчі набори міжнародної допомоги, 52 особи – продуктові набори БФ Ріната Ахметова, також для родин з дітками видавалися набори дитячого одягу на різні вікові категорії.

Видача відбувалася в приміщенні відновленого Бородянського ЦНАПу за попередньої домовленісті з в.о. Бородянського селищного голови Іриною ЗАХАРЧЕНКО.

Олександр МІТКЕВИЧ, начальник Сватівської МВА, подякував пані Ірині за допомогу в організації видачі та інформуванні луганських ВПО щодо цього заходу. Напередодні Великодніх свят, для Бородянської громади були передані традиційні писанки, виготовлені сватівськими дітками – учасниками учнівського форуму «Писанка Перемоги» та буклети «Скорботний шлях Бахмуту» від Бахмутської громади, як символ єднання та незламності різних областей нашої держави, що постраждали внаслідок військових дій рф.

Під час цієї поїздки відвідали мешканців Бородянського психоневрологічного інтернату з геріатричним відділенням та передали набори гуманітарної допомоги для луганчан, які мешкають у цьому закладі. Зустрілися з нашою землячкою, жителькою м. Сєвєродонецьк - Коваленко Ганною Миколаївною. Ця жіночка, не дивлячись на захворювання та інвалідність, дуже енергійна, завзята, сьогодні працює бібліотекарем цього закладу та є прикладом незламності і сили духу української нації.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису