Фото без опису

210 осіб - ВПО з Луганщини отримали гуманітарну допомогу у вигляді непродовольчих товарів та продуктових наборів.

Працівниками Координаційного центру за тиждень було надано 52 консультації з нагальних питань, у тому числі на телефон «гарячої лінії».

Адміністратори ЦНАПу за тиждень проконсультували 12 ВПО. Було актуалізовано дані в Реєстрі громади по 19 особам, видано 10 Витягів з РТГ.

Відділом соціального захисту населення було надано 15 консультацій з питань соціального захисту.

Відповідно графіку роботи хабу працювала бібліотека, проводилися індивідуальні заняття з цифрової грамотності.

Напередодні Великодніх свят працівники центру взяли участь у Форумі «Писанка Перемоги», захід відбувся в м. Ірпінь.

24 квітня відбулася виїзна видача гуманітарної допомоги для ВПО з Луганської області в с. Бородянка Бучанського району, та луганським ВПО у психоневрологічному інтернаті з геріатричним відділенням.

Відділом культури, молоді та спорту Сватівської міської ради 26 квітня проведено захід до 38-х роковин з Дня аварії на Чорнобильські атомній електростанції, організовано спільне покладання квітів до пам’ятнику Героям Чорнобиля в м. Бровари.

Медичним працівником було надано консультацію та медичну послугу 20 особам з числа ВПО, також 17 ВПО з Луганської області отримали ліки.

Працівники Координаційного центру разом з ВПО, яких обслуговує хаб, долучилися до тижня довкілля: було наведено лад на прилеглій території Центру, висаджено квіти, прибрано сміття.

В рамках запланованих заходів до Дня пам’яті про аварію на ЧАЕС відбувся традиційний суботній перегляд - дивилися документальний фільм «Поліські тенета».

Адреса Координаційного центру: Київська область, м. Бровари, вул. Героїв України, 30. Контактний телефон: 0938035273, Контактний телефон ЦНАП: 0938035276. Графік роботи: вівторок-субота з 10.00 -15.00.